Taunus Projekti

29 elokuuta, 2005

Aamusta Motonettiin ihmettelemään bensaliittimiä ja -putkia, pakoputkia, laturin hihnoja, silmälaakeria/holkkia ja mitä kaikkee muuta. Sinistä Mastonia lisää...

Mastonia löyty ja bensaliittimiä, 10mm ruuvattava malli. Pitäs tuumasen kierteen pultit vielä löytää, ni sit olis se homma bueno. Aihiota välisäiliöön en oo vieläkään keksiny.

Maalasin oikeen syylarin sovitepalatkin hienoksi siniseksi, tulee aika pramee vekotin tosta Tanesta vielä ;)

Motti lisää auton painoa sitten sen verran, ettei enää menekään yksin työntämällä pajaan sisälle kynnyksen yli... Noh, apuvoimilla sekin onnistuu. Ruiskun ja ilmanputsarin kotelo on aika hankalan mallinen. Ei istu ihan helposti mihinkään, ja helposti blokkaa 4. pytyn tulpanjohdon. Tarvii odottaa, että saa syylarin paikalleen, ennen kun voi lopullista paikkaa valita. Ruiskun boksilta imusarjalle menevä letku onneksi sentään lyhenee helposti, ja jää vielä sellaiseksi, että sen saa tiiviisti kiinni alkuperäisiin kiinnikkeisiin.

Kokeillaas sovittaa sähköjohdot koneen päälle, jotta näkee, mihin ruiskuboksi kannattaa laittaa. No, sehän istuu hienosti suoraan sulakerasian viereen vaakatasoon. On kuin ois tehty siihen. Reikien tekeminen onkin mielenkiintoista, kun ei yhtään tiedä, mitä pellin alla on..., Kaks ruuvia kolmesta meni vapaaseen tilaan, mutta yks tökkäs heti päälipellin jälkeen toiseen peltiin. Ei uskalla puhkoa, kun ei edelleenkään hajua, mikä se on, joten ruuvin lyhennys ratkaisee ongelman.