Taunus Projekti

05 syyskuuta, 2005

Meinaa masentaa

Tuntuu, ettei projekti etene lainkaan. Noh, taas vaihteeks kauppoihin, nyt metsästämään putkiliittimiä, tiivisteitä niihin ja teräspunosbensaletkuja. Liittimiä löyty Kuismalta, tiivisteitä Etolasta ja bensaletkuja Virtasen moottorista. Bensaletkuissa hauska seikka: 6mm ja 8mm letkut maksoi 4,90/metri, kun taas 10mm vastaava 19,90/metri!!!

Pajalla sitten ihmettelemään, jotta millä hiivatilla se teräspunosletku parhaiten katkeaa. Sivuleikkurit ei jaksa, peltileikkuri flittaa ja taittaa toisen puolen punoksen, veitsi ei jaksa ja rautasaha rispaa. Parhaaksi osottautuu oksasakset! Ei välttämättä tee kauheen hyvää terille, mutta eipä ne kauheen kalliitkaan ole...Sopivia pätkiä niihin väleihin, mihin suoraan saa. Letkuklemmareita en sitte ostanu, no, pitää seuraavalla kerralla muistaa niitä hakea.

Välisäiliön jalustan suunnittelua. Pala muotoon leikattua peltiä, joka kiinni konetilan peltiin kahdella peltiruuvilla. Siihen ympärille kehikko, joka tukee välisäiliön vaakasuoraan. Ja sitte toteutus.